Lucas Bjerregaard er blandt de 16 bedste i WGC-Dell Technologies, hvor vinderen står overfor enten Tiger Woods eller Rory McIlroy.

Med en flot sejr over den engelske fighter Matt Wallace er Lucas Bjerregaard blandt de sidste 16 i WGC-Dell Technologies Match Play, og vi kan begynde at drømme stort for den unge frederikshavner.

Vinder Lucas over rutinerede Henrik Stenson i aftenens ottendedels finale venter nemlig ingen ringere end enten verdens lige nu bedste spiller Rory McIlroy eller selveste Tiger Woods, der støder sammen i en match, der meget vel kan blive et af årets tv-højdepunkter.

Lucas Bjerregaard nedkæmpede Wallace i en tæt match, hvor de begge have deres helt store øjeblikke. Lucas kom bedst i gang, men så overtog Wallace og vandt fire ud af fem huller, inden det var Lucas’ tur til at gøre det samme. Lucas blev presset da Wallace vandt 16. hul og blot var en ned, men modsat anden runde matchen mod Bradley holdt Lucas fast i den spinkle føring og gjorde de amerikanske eksperter alvorligt til skamme. De havde inden turneringen ikke den mindste tillid til at den ’ukendte’ dansker kunne gå videre.

Thorbjørn ude

Den mere kendte dansker, Thorbjørn Olesen, havde chancen for at gøre Lucas kunststykket efter, men det forpurrede Francesco Molinari ved at besejre Webb Simpson. Så var han videre, og da Thorbjørn tabte sin match mod Satoshi Kodaira måtte danskeren tage til takke med tredjepladsen i puljen.

Se her hvordan spillerne mødes i knockoutfasen.

I to grupper måtte der omspil til for at finde en vinder. Hao Tong Li slog Alex Noren på første hul, mens Kevin Kisner, sidste års tabende finalist, måtte ud på tredje hul inden Ian Poulter var besejret.

Nicole godt med

I Kia Classic i Californien kom Nicole Broch Larsen sikkert videre til weekenden. Hun ligger på en flot delt 23. plads i -3, og har syv slag op til førstepladsen. Nanna Koerstz Madsen kan holde fri resten af ugen efter runder i 77 og 74 slag. På Web.com Tour måtte spillet indstilles i Savannah på grund af mørke, og her ligger Sebastian Cappelen – 1 lige udenfor cuttet, men han mangler at færdiggøre runden med en håndfuld huller tilbage.

På European Tour i Indien ligger Søren Kjeldsen sidst efter en skidt tredje runde i 77 slag, mens Joachim B. Hansen er avanceret til delt 29. plads efter en runde i 2 under par. Det er fortsat Julian Suri, USA, der fører.

Foto: Getty Images

Forrige artikelFem førstegangsvindere
Næste artikelOplev marsklandskabet i Tønder Golf Klub til meget favorable priser
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.