Tønder Golf klub har lige fejret sit 30 års jubilæum med et nybygget klubhus, renoveret greenfee rum og sekretariat.

Dertil skal lægges en hel nyanlagt solterrasse i forbindelse med klubhuset og den nye puttinggreen og indspilsområde. Her kan medlemmer og gæster mødes og varme op inden en spændende golfrunde på en golfbane præget af det unikke marsklandskab, hvor der er højt til himlen og en frisk vind fra vest. Talrige kanaler gør banen spændende for både højhandicappede samt lavhandicappede, hvor du virkelig skal kende dine længder samtidig med, at vinden kan være en vigtig med- og modspiller.

Greenkeeper staben har i år ydet en ekstra indsats for at greens er hurtigere end tidligere, ligesom bunkers har fået et betydeligt løft. Gennem systematisk drænings- og vandingsarbejde er banen nu særdeles spilbare både i meget våde perioder som i evt. tørkeperioder. Du kan derfor se frem til en spændende golfrunde og samtidig nyde banens vilde dyre- og fugleliv, præget af vadehavets mange reservater for truede dyrearter.
Efter golfrunden kan man nyde en øl/vin eller vand i de meget hyggelige klublokaler med udsyn over banen eller på den dejlige solterrasse. Ved grupper eller større selskaber tilbyder klubben at være behjælpelig med at arrangere mad efter en golfrunde og sørger for opdækning i klublokalet, så alt er klar til hyggelig samvær efter matchen.

Da klubben er placeret kun få kilometer fra den dansk/tyske grænse kan en runde golf naturligt kombineres med et besøg i grænsebutikkerne. Hvis du ønsker at prøve banen over flere dage eller se lidt mere til de mange seværdigheder i Tønder, Møgeltønder og Højer, så tilbyder klubben i samarbejder med hoteller i området forskellige muligheder for golfophold. Du kan finde flere oplysninger om dette på klubbens hjemmeside og i annoncen andetsteds i dette blad. På klubbens Facebook side vil der løbende blive opslag med spændende tilbud.
For at lade så mange som muligt have chancen for at opleve den smukke bane, tilbyder klubben i hele 2019 en reduceret greenfee pris på 175 kr pr. runde pr. person. Dog skal flexmedlemmer betale den fulde greenfee beløb på 300 kr.

Forrige artikelLucas møder Stenson
Næste artikelLucas i kvartfinalen
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.