Mahalo!

… er Nicole Broch Larsens afskedshilsen på Facebook fra Hawaii. Ordet udtrykker taknemlighed, og det dækker med sikkerhed Hillerødspillerens følelser efter sidste runde af Lotte Championship på Ko Olina Golf, der blev hendes karrieres hidtil bedste.

Efter skuffelsen på moving day kastede hun alt vraggods over bord og besluttede at vise en bedre version af sig selv. Allerede de fire første huller i par var fremgang, men så fulgte 5-15 med … otte birdies og tre pars. To gange tre birdies i træk.

Broch Larsen susede frem gennem feltet fra bunden og næsten til top-10. Slutplaceringen blev nr. 12 i -7. Hvilken forløsning, og lad os ønske for hende, at denne version 2.0 er downloadet så effektivt, at den ikke forsvinder igen.

For Nanna Koerstz Madsen blev afslutningen mindre vellykket. Efter en runde i +4 sluttede hun som nr. 47 i par.

Vi udtrykte allerede i går beundring for Brooke Hendersons spil, og det førte hende til slut helt til tops. Hun sejrede i -16 foran Eun-Hee Ji -12. Det var den blot 21-årige canadiers ottende triumf på LPGA, og dermed er hun allerede delt nr. 1 på listen over canadiske spillere med flest sejre på LPGA eller PGA. Sandra Post, George Knudson og Mike Weir sluttede deres karrierer med samme antal, men de har næppe andel i rekorden ret meget længere.

Nelly Korda var på andenpladsen før sidste hul, men på fandt hun vandet to gange og fik siden en flyer. Facit: En snemand og fald til nr. 9 i -9.

Forrige artikelMorgenlækkerier i Aalborg GK
Næste artikelMeld dig på banen til landsdækkende golfturnering
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.