Som et led i forberedelserne til Symetra Tour har Malene Krølbøll spillet third level på National Women’s Golf Association. På Grenelefe Resort i Haynes City, Florida, sejrede hun i en turnering over tre runder med deltagelse af mange af de talenter, som denne udviklingstour er lavet for.

Efter runder i 70 og 74 var hun før sidste runde fire slag efter de førende spillere, Gabrielle Shipley og Jessica Parvasnik, Hun hentede to slag på de første syv huller, men Shipley tog sit forspring tilbage med birdies på 7 og 9.

På ellevte hul skete det lille mirakel. Fra 144 m fik danskeren hole-in-one. Siden fulgte endnu to birdies på 16 og 17, og da Shipley noterede sig for en bogey på 17, var Krølbøll i spidsen, og det ændrede sidste hul ikke på: 1. Malene Krølbøll -4. 2. Shipley -3. 3. Porvasnik -2.

Det var Krølbølls første sejr som professionel, men ikke første triumf i en professionel turnering. Hun sejrede sidste år i den svenske Skaftö Open efter igen forinden at være blevet nr. 2 i Hinton Golf Open. Et tredje godt resultat var EM-bronze med de danske damer, der for første gang i historien vandt EM-medalje.

Det bliver spændende at følge fortsættelsen.

Billedet er taget af Hans-HenrikTofft.

Forrige artikelPGA Show i Orlando
Næste artikelNy greenkeeper i Hobro
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.