I Mauritius genåbnedes landets grænser den 1. oktober, og landet kan nu bryste sig med at være et af de afrikanske lande med den højeste rate vaccinerede blandt befolkningen. Hele 61,5% er allerede fuldt vaccinerede. Derfor er det nu både let og trygt at tage på golfrejse til Mauritius igen, hvor vintermånederne byder på sol og fantastiske golfforhold.

Mauritius har længe været en populær golfdestination blandt de danske rejsende, særligt når det kommer til longstays, fortæller administrerende direktør ved det veletablerede golfrejsebureau Caddie Golfrejser, Jesper Black Jensen. Han uddyber: ”Nu har det længe været besværligt at komme på golfferie på grund af corona, så det er fantastisk at se et land som Mauritius åbne grænserne igen, særligt med så flotte tal i forhold til vaccinerede og smittetal. Vi kan allerede mærke en positiv udvikling på salget nu. Det er tydeligt at danskerne har glædet sig til at rejse igen!”

Få restriktioner tilbage
Selvom Mauritius igen åbner deres grænser for rejsende, er der stadig et par restriktioner man skal være opmærksom på hjemmefra. For at undgå 14-dages karantæne ved indrejse, skal alle rejsende over 18 år være fuldt vaccinerede og kunne fremvise vaccinationsdokumenter. Derudover skal man medbringe en negativ PCR-test der maksimum er 72 timer gammel, lige såvel som der stadig er krav om mundbind. Ved ankomst til lufthavnen i Mauritius skal man også indlevere to udfyldte formularer, en henholdsvis Health self-declaration form og en Passenger locator form. Jesper Black Jensen forklarer: ”Selvom grænserne er åbne, har de fleste lande stadig et par restriktioner man skal overholde, både som rejsende og lokal. Hos Caddie Golfrejser står vi klar til at hjælpe med rådgivning og vejledning til restriktionerne og de forskellige formularer man måtte skulle udfylde undervejs.”

Mauritius – Vinterens populære golfdestination

Hos Caddie Golfrejser er Mauritius en af de mest populære golfdestinationer i efterårs- og vintermånederne, særligt på grund af det fantastiske klima i disse måneder. Her er der flere forskellige 4- og 5-stjernede resorts med tilhørende golfbaner, og klimaet er helt oplagt til golf, stort set året rundt. Særligt et det populært at tage til den eksotiske afrikanske ø på longstay, altså et golfophold på omkring 4 uger, hvor man bor i luksuriøse villaer med flere værelser og mange gode faciliteter. Hvis du endnu ikke har besøgt Mauritius på en golftur, er det måske nu du skal begynde at se nærmere på denne vidunderlige golfdestination

Forrige artikelBo gjorde det
Næste artikelJubilar med både ambitioner og drømme
Avatar photo
John Kristensen, 57 år, er ejer af MagMedia, som udgiver aviserne GOLFBLADE, TENNISAVISEN og SKIAVISEN. John er uddannet cand.merc. i afsætning fra CBS, og har mere end 30 års erfaring fra udgivervirksomhed. John spiller gerne golf når tiden tillader det.