Titleist har sendt tre nye Scotty Cameron-puttere på markedet, inspireret af majorvindernes foretrukne valg.
Champions Choice kalder de linje, der består af tre modeller, der udbydes i begrænset omfang og sælges i udvalgte butikker. De tre modeller er Newport Button Back, Newport 2 Button Back og Flowback 5.5 Button Back. Formerne er de velkendte, men opgraderet med bl.a. Teryllium indsats i slagfladerne og med et unikt grafisk design.

Scotty Cameron siger om serien: ”Over de seneste 25 år har vi haft mange sejre, især i majors. Med den positive respons vi har fået med Teryllium T22, og med ’vores’ sejre i US Open i 2017 og ’18 (Brooks Koepka, red.) fik jeg ideen med at bringe Button Back tilbage, i en moderniseret version, med Champions Choice serien. Jeg elsker dette design, der hylder Tour-sejrene gennem årene, samtidig med at det giver dedikerede golfspillere mulighed for at spille med de samme puttere.”

Ønsker man at erhverve en ’vinderputter’, så koster de 6.399 kr. i udvalgte

DEL
Forrige artikelDin egen launch monitor – og golf simulator
Næste artikelSpændende nyt putterskaft
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.