Traditionen tro har Mizuno benyttet sommeren til at lancere nye MP-20 Muscleback jern under salgssloganet ’layers of feel’. Man har benyttet en særlig kobber beklædning i den traditionelle smedningsproces, der skulle give endnu mere ’feel’. Teknikken har man benyttet for mange år siden i TN87 modellen, men sat sammen med hvad man har lært siden er resultatet blevet et moderne elitespiller-jern med maksimal kontrol. MP-20 fås i tre variationer fra den rene Muscleback i MB, over MMC, der betegnes som et ’elite cavity back’ jern og så den meget avancerede HMB, der består af en hul krone, og som med fordel kan kombineres med de to andre sæt for øget tilgivelse.
Mizuno har i samme ombæring lanceret deres nye T-20 wedges der har en klassisk tåreform og er smedet i en blød 1025E carbon steel med øget fokus på føling omkring greens. Grooves’ form og dybde varierer afhængigt af loft. Fås i Satin Chrome, Blue Ion og Raw finish, mange forskellige lofts og flere grinds.
MP20 jernene koster fra ca. 1.400 kr. per styk og T-20 wedges koster ca. 1.375 kr. per styk.

DEL
Forrige artikelDrømmerejse til Pebble Beach og Yosemite
Næste artikelBelek har sit eget klima
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.