Nanna Koerstz Madsen klarede ’andetcuttet’ i ISPS Handa Vic Open, hvor erfaren australier fører hos mændene. Regnen afbrød 2. runde på Monterey halvøen.

Inden tredje runde af damernes Vic Open i Australien lå Nanna Koerstz Madsen på delt 53. plads og hun vidste, at der var brug for et angreb, da der fordi turneringen spilles på samme bane som herrernes Vic Open. Derfor er der indført et ’andet cut’ ved 35 og lige, da der ikke kan være flere spillere på banen. Angrebet blev ’kun’ på en runde i -1 (72) på Beach Course, men forholdene var vanskelige og scores var ret høje, så da dagen var omme var missionen vel udført. Nanna spiller med søndag og deler 21. pladsen i -1. Det er ni slag fra Kim Kaufman, der trods en 75’er har to slag ned til Celine Boutier og Su Oh på delt andenplads.

Herrernes turnering, der altså spilles på samme bane og med samme præmiesum, føres af den 38-årige australier Wade Ormsby, der har været på European Tour i ’evigheder’ efterhånden, men blot har en enkelt sejr. Han er i -15, to slag bedre end engelske Callum Shinkwin og endnu en australier, Matthew Stieger, der blot er nummer 834 på verdensranglisten.

Følg livescoring til begge turneringer her.

Afbrudt af regn

Fem spillere deler førstepladsen i AT&T Pebble Beach Pro-Am på Monterey halvøen i Californien. Runden blev dog ikke spillet helt færdig, da kraftig regn gjorde forholdene usportslige. De fem i front er Phil Mickelson, Lucas Glover, Scott Langley, Paul Casey og så Jordan Spieth, der som den eneste af dem stadig mangler to huller. De er -10. Jordan Spieth har haft en lang periode, hvor spillet ikke har fungeret for ham. Han vandt ikke en eneste turnering sidste år og nåede ikke med i The Tour Championship. Starten på denne sæsonen har heller ikke været specielt prangende, men nu synes han på vej tilbage mod toppen.

Dagens slag i turneringen, der jo spilles på tre forskellige baner, så der først er cut efter tredje runde, kom ikke fra en af de professionelle, men derimod fra den tidligere NFL-stjerne og nuværende tv-kommentator, Tony Romo, som fra terrassen på en VIP-pavillon slog et perfekt wedgeslag til en givet birdie på 15. hul på Pebble Beach. Romo er scratch-spiller og har flirtet med deltagelse i professionelle turneringer, men det gør ikke slaget mindre imponerende.

Livescoring kan følges her.

Foto: Getty Images

Forrige artikelThomas Bjørn besøger Dansk Golfshow
Næste artikelVild afslutning sikrede sejren
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.