Nanna Koerstz Madsen sluttede årets første major, ANA Inspiration på Dinah Short Course i Rancho Mirage, Californien, men den bedste af sine fire runder. I -2 rykkede hun frem som nr. 66 i samlet +6.

Turneringen blev vundet sikkert af Jin Young Ko, Korea i -10, tre slag foran landsmanden Mi Hyang Lee og fire foran Lexi Thompson og Carlota Ciganda, så alt var ikke koreansk, men næsten: Seks i top-12, 9 i top-26 og 16 i finalerunderne. Jin Young Ko tog det obligatoriske spring i Poppies Pond med sin caddie David Brooker og sin manager Soo Jin Choi (billedet).

I Valero Texas Open vandt Corey Conners i -20 for første gang på PGA, og også her noterer vi, at koreanerne rykker frem. Si Woo Kim lignede frem til slutrunden en vinder, men måtte nøjes med fjerdepladsen, ogder var desuden koreanere som nr. 7, 14, 42 og 69.

På Symetra Tour klarede Malene Krøllbøll cuttet på yderste mandat, men måtte nøjes med en placering som nr. 63 i +3. Vinder blev Leona Maguire, Irland.

Forrige artikelSjette DM i Rotary Golf i Korsør
Næste artikelThuen har fod på USA
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.