Der kommer 13 danskere med i feltet når Final Stage af DP World Tours Q-School starter på fredag på Infinitum Golf i Spanien.

Ligger fast efter at Rasmus Neergaard-Petersen (foto) og Oliver Hundebøll i besatte hhv. fjerde- og niendepladsen i Stage II på Golf Las Pinaillas i Albacete efter den udsatte finalerunde.

Neergaard-Petersen gik en flot runde i 5 under par, Hundebøll var 1 slag dårligere. Scores var generelt lave, så det betød kun beskedne avancementer, men det var alt rigeligt til at de kunne føje sig til de ni, der efter weekendens andre Stage II-turneringer og Grand Final på Challenge Tour var klar til Final Stage, hvor også John Axelsen og Joachim B. Hansen var direkte kvalificeret.

Lucas Bjerregaard gik en fin 68’er (-3), men var 1 slag fra at komme med i omspil om den sidste plads fra Las Pinaillas. Som vi lige i skrivende stund kan se det, så betyder det, at den dobbelte DP World Tour-vinder nu blot står med kategori 14 til næste sæsons Challenge Tour, da han sluttede helt nede som nummer 116 på ranglisten i år.

Christoffer Bring gik -2 i dag og sluttede som nummer 49. Han får dermed en kategori 10 til Challenge Tour næste sæson.

Foto: Getty Images

Forrige artikelPebersvenden Trehøje fortjener besøg
Næste artikelTirsdagsanekdoten med god, gammel humor
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.