Begge danskere videre til finalerunderne i Australian Open, spillet afbrudt på grund af mørke i Los Angeles og belgisk andel i førstepladsen i Super 6.

Både Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen er klar til finalerunderne i kvindernes Australian Open efter at de begge gik anden runde i par. Det placerer dem som hhv. delt 47 og 60 i +1 og +2. Der er dog langt op til svenske Madelene Sagstöm og Taiwans Wei-Ling Hsu, der deler førstepladsen i -10, hele tre slag foran de nærmeste forfølgere.

Halvt felt aldrig på banen

Spillet i Genesis Open blev afbrudt på grund af mørke i Los Angeles og første runde genoptages senere i dag. Førstepladsen deles p.t. af Sung Kang og Jordan Spieth, der begge er 5 under par efter hhv. 14 og 12 spillede huller. Kun halvdelen af feltet nåede overhovedet at komme på banen, så der venter en lang fredag, og med stor sandsynlighed vil anden runde først blive afsluttet lørdag.

Fire i føring

European Tour er i Perth, Australien til ISPS World Super 6, der ikke har dansk deltagelse. Her deler fire spillere, blandt dem belgiske Thomes Pieters førstepladsen i -8 efter to runder.

 

Forrige artikelEmotionelt gensyn for Haas
Næste artikelJ.B. Holmes tilbage på toppen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.