Det har ikke skortet på ændringer i turneringsplanerne indenfor professionel golf i 2020, og det er ikke helt slut endnu. Mandag offentliggjorde European Tour således, at man rykker såvel Aberdeen Standard Investments Scottish Open som BMW PGA Championship en uge frem til hhv. 1-4. oktober og 8-11. oktober.

De to Rolex Series turneringer følger dermed lige efter Dubai Duty Free Irish Open fra 24-27. september og danner et nyt UK Swing.

De tre turneringer i Storbritannien følger efter tre turneringer på Den Iberiske halvø, Andalucia Masters, Portugal Masters og Open de Portugal at Royal Óbidos, hvor sidstnævnte turnering spilles direkte overfor US Open i New York.

 

 

DEL
Forrige artikelUgens TV-golf: Kvinderne spiller major – slutspil i USA
Næste artikelSvensk føring i Esbjerg
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.