Abu Dhabi HSBC Golf Championship - Previews Francois Nel
Joakim Lagergren, talentfuld svensker.

Det er højsæson for at spillerne indgår nye kontakter

Det er sæson for at udstyrsproducenterne skriver nye spillerkontrakter og sæsonens indtil nu største skifte er uden tvivl Masters-vinderen fra i fjor, Sergio Garcias skifte fra TaylorMade til Callaway Golf.

Sergio til Callaway

I mange år har en majortitel været det eneste Garcia manglede på CV’et for at han for alvor kan sige, at han har indfriet sine og andres forventninger, og i alle årene, hvor

Lee Woodwood, dengang og nu.

han har jagtet et af sportens største trofæer, har han spillet med TaylorMade udstyr. Ikke så snart han vandt sin første major stod det dog klart, at Garcia ville være åben for et mere lukrativt tilbud, og det var hele efteråret golfverdenens mindst hemmelige historie, at Callaway var den foretrukne bejler. Garcia spillede flere turneringer med en putter fra Callaway-ejede Odyssey i efteråret, hvilken man så som en klar indikation af et skifte.

Ved årsskiftet kan så den endelige bekræftelse, at Sergio Garcia nu spiller med en fuld Callaway-bag; driver, fairways, hybrid, jern, wedges og en Odyssey putter.

Talent med Wilson i bag’en

Wilson Staff har noget mindre budgetter at ’forgylde’ spillerne med, men udover at major-vinderne Padraig Harrington og Paul Lawrie endnu engang har forlænget deres mangeårige samarbejde med mærket, så har man netop tilknyttet den talentfulde svenske European Tour-spiller Joachim Lagergren til den lille gruppe af Staff-spillere.

Westwood forlænger med PING

Har Harrington længe været trofast ved Wilson Staff, er det intet imod hvor længe Lee Westwood har spillet med PING. Som det ses på billedet, vandt 44-årige Westwood allerede titler med PING-udstyr som ung teenager og han har netop forlænget sin relation med den Arizona-baserede udstyrsgigant med yderligere ’et par år’.

 

 

Forrige artikelSejr til Bjørns tropper
Næste artikelJohn Daly siger, at han vender tilbage
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.