Corona-pandemien i Danmark fik et ordentligt boost via et østrigsk skisportssted, men når European Tour og Challenge Tour genstarter den afbrudte sæson, så bliver det netop i Østrig.

Austrian Open fra 9.-12. juli på Diamond CC og Euram Bank Open på Golfclub Adamstal fra 15.-18. juli bliver de første turneringer siden begyndelsen af april, og de kommer til at tælle til såvel European Tour som Challenge Tours rankings. På Challenge Tour har der ikke været turneringer i fem måneder siden Christiaan Bezuidenhout vandt Dimension-Data Pro-Am der var co-sanktioneret med Sunshine Tour.

Begge turneringer får 500.000 € i samlet præmiesum, og de efterfølges af British Masters, der markerer indledningen på ’The UK Swing’ med seks turneringer i Storbritannien. Hvis Storbritannien fortsat kræver 14 dages karantæne efter indrejse, vil deltagerne i Østrig ikke kunne deltage i de første to turneringer der.

Foto: Calum Hill vandt Challenge Tour-turneringen Euram Bank Open i 2019. (European Tour)

DEL
Forrige artikelPGA Championship uden tilskuere
Næste artikelCappelen skal kæmpe for cuttet
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.