The PLAYERS Championship - Round One Getty Images
Tiger Woods på det berygtede 17. hul – deler sin placering med de to danskere (Foto: Getty)

Thomas Bjørn ligger bedst placeret af de danske spillere, der i denne weekend er i ilden i Kenya og USA. Han ligger under udfordrende forhold på Karen GC ved Nairobi nr. 18 i -1, mens Lasse Jensen ligger som 43 i par, Martin Leth Simonsen 63 i +2 og Jeff Winther nr. 110 i +9.

Turneringen føres af Louis De Jager, Sydafrika og Jack Singh Brar, Indien -7.

I Players Championships, ofte kaldet den femte major, er størstedelen af verdenseliten med, og Tommy Fleetwood har taget føringen i -7 sammen med Keagan Bradley.

De to danskere, Thorbjørn Olesen og Lucas Simonsen, deler deres 35. plads i -2 med en hel stjerneparade: Tíger Woods, Jason Day, Adam Scott, Matthew Fitzpatrick, Alex Norén, Bryson DeChambeau og Xander Schauffele – og de er kun et slag fra 13. pladsen.

Olesen lå efter få huller i +2, men resten af runden gav kun birdies og pars. Bjerregaard gik lidt frem og tilbage om -2, før det var facit.

Forrige artikelDen gemte perle
Næste artikelI Aberdeen er golf en folkesport
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.