Sydvest for Aalborg, ca. 40 min kørsel fra den Nordjyske hovedstad, ligger der en gemt perle. Omringet af smuk natur, golfbaner, højt til himlen og en omfavnende ro, finder du Himmerland Golf & Spa Resort.

En oase for alle generationer med en bred vifte af aktiviteter for store og små. Ikke mindre end 3 forskellige restauranter under samme tag, med gastronomi og lokale råvarer i fokus. Et badeland, bowlingcenter, en wellness afdeling, en golfshop og ikke mindst hele 2 golfbaner, endda i international klasse.
Og netop golf er en af hjørnestenene i fundamentet af resortet. Passionen for spillet og kærligheden til området afspejles i arbejdet, for at sikre en konstant kvalitet af rangen og banerne. Dette med henblik på at give golfspillerne den bedst mulige helhedsoplevelse.

Året 2019 bliver på mange måder et begivenhedsrigt år i Himmerland Golf & Spa Resort. Knap var vi ude af 2018, før nyheden om en ny direktør fandt dagens lys. Mark Bering (Tidligere driftsdirektør i First Hotels) tiltrådte som ny direktør og skal som ny styrmand ved roret, føre Himmerland på rette kurs og mod nye mål.

Allerede i starten af januar blev det en realitet, at en større renovering af hotellet skulle i gang. Foruden renovering af de 60 hotelværelser og tilhørende golfhuse, vil bl.a. golffaciliteterne også blive prioriteret i en grad, så de fortsat lever op til internationale standarder. Dette er blot en del af den strategi og renoveringsplan, der er lagt for udviklingen af Himmerland, en såkaldt version 2.0.
”En strategi, hvor vi arbejder for at sikre kvalitet i vores produkter, og derved skabe de bedst mulige oplevelser for alle vores gæster. Oplevelser skabt med kærlighed”… udtaler direktør Mark Bering og henviser bl.a. til et af vores signaturkoncepter ”De grå Panter golfkurser”, der hvert år tiltrækker golfspillere fra hele Norden. Kurset henvender sig til 50+ golfspilleren, der ønsker at kombinere golfundervisning med masser af hygge, socialt samvær, hoteloplevelsen samt spil på to golfbaner i en smuk himmerlandsk natur.

Og det er ikke kun renovering og strategi, der præger 2019, men også tilbagevendelse af den internationale golfturnering Made in Denmark. Denne gang som en forårsklassiker, der afvikles allerede i maj 2019.

Det er en stor fornøjelse, igen at få en folkefest til Himmerland og med den massive opbakning fra både publikum, samarbejdspartnere og lokalområdet, glæder vi os enormt meget til, at kunne byde gæster indenfor i det nye Himmerland version 2.0.

Forrige artikelMIND THE GAP
Næste artikelPænt i såvel USA som Kenya
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.