Charles Schwab Challenge fik en dramatisk afslutning, da den sikkert førende Emiliano Grillo (billedet/ Getty) på sidste hul slog sit drive ud i en akvædukt, dvs. en vandkanal, og man fascineret så bolden flyde flere hundrede meter. Det var dog et rødt strafområde, så han fik et mere elskværdigt putt, men en dobbeltbogey undgik han ikke, og så måtte han afvente konkurrenternes resultater.

Englænderen Harry Hall kunne have vundet med en birdie på sidste hul, og det kunne han have fået, hvis ikke hans andet slag var gået i vandet på venstre side af green. En bogey i stedet placerede ham som nr. 3 i -7, delt med verdens nr. 1, Scottie Scheffler. Kun Adam Schenko sluttede som Grillo i -8, og så var der omspil.

Første hul blev delt, men det andet vandt Grillo, og det føltes rigtigt.

Viktor Hovland var med i topstriden efter 12. hul, men spillede derefter hul 13-17 i +5 og sluttede som nr. 16 i -2.

I Bank of Hope Match Play vandt Pajare Anannarukarn, Thailand finalen 3&1 over Akaya Furue, Japan, efter at de hhv. havde besejret Linn Grant, Sverige 3&1 og Leona Maguire, Irland 2&1 i semifinalerne. Kun en enkelt amerikansk spiller nåede kvartfinalerne.

Thomas Bjørn blev nr. 15 i Kitchen Aid Senior Championship i -5. Steve Stricker og Padraig Harrington sluttede i -18, og Stricker vandt omspillet.

På LET sejrede Patricia Schmidt fra Tyskland i Belgian Open i -11, mens Smilla Tarning Sønderby blev nr. 47 i +1.

Endelig var der DM for far/søn samt for mixed (for mødre, døtre eller med to generationer imellem) i Langesø, hvor banen stod perfekt til de svære foursomes. Far/søn-rækken blev vundet af Asger og Søren Bech, Great Northern +7 foran Casper Haghfeldt Hansen – Søren Hansen, Great Northern +8 og Mikkel og Jacob Tranberg, Varde +11.

Mixed-rækken vandtes af Anna og Rene Behnsen, Stensballegaard +24 foran Lisbeth og Marhias Thybo, Viborg +26 og Nina Andersen, Great Northern – Jens Andersen, Vejle +30.

 

Forrige artikelSportsbetting: Fordelagtigt at sammenligne væddemålsudbydere
Næste artikelTirsdagsanekdoten om den gang, Manassero var et supertalent
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.