Sportsbetting er yderst populært, og der er mange, der synes, det er sjovt at benytte sig af sportsvæddemål hos en bookmaker. Sportsvæddemål er et bredt begreb, da der er rigtig mange spilmuligheder hos de bookmakere, der har licens i Danmark.

Derfor kan det være en fordel for dig som spiller at sammenligne de forskellige bookmakere med hinanden, så du ved, at du vælger en bookmaker, som du finder brugbar og god nok til dine behov. Er du en erfaren sportsbetter, vil du måske have så stærk en viden, at det ikke er nødvendigt for dig, da det er viden, du givetvis allerede besidder.

Live odds på golf

Der er også mange, der kan lide at live odds, når de skal spille på sport. Liveodds på golf er fx spændende, fordi det er en sport, hvor det hele kan ændre sig hurtigt. En spiller, der ligger på førstepladsen i stillingen, kan have en dårlig omgang på et hul og lave en bogey eller værre.

Dermed kan den førende spiller på et dårligt hul eller to lige pludselig være sakket bagud i stillingen, da topspillerne i golf typisk er jævnbyrdige, og der er ikke råd til for mange svipsere, når man er ude på de 18 huller i konkurrencegolf.

Vejret kan også spille en betydelig rolle i golf. Vejret kan ændre sig og påvirke boldens bane, hvis det f.eks. blæser rigtig meget, og så kan spillernes form selvfølgelig også svinge fra dag til dag. Alt dette skaber en utrolig dynamik, der kan gøre live odds på golf til en nervepirrende oplevelse.

Golf er generelt set også en meget populær sportsgren, og du har måske også selv prøvet at spille det før, hvilket kan have øget din interesse i forhold til også at følge sporten live og via live odds.

De største turneringer i golf er de såkaldte majors, og disse spilles der fire af om året. Når der spilles en major med dansk deltagelse er alle danske golfinteresseredes øjne rettet mod den turnering.

Der spilles som nævnt i alt fire majors per året, og de finder alle sted fire måneder i træk. Det hele starter med Masters på den legendariske Augusta-bane i Georgia. Det finder sted i april. I maj spilles der så PGA Championship, i juni står den på U.S. Open og slutteligt finder The Open Championship sted i juli måned. De tre første major-turneringer spilles i USA, mens The Open Championship finder sted i Storbritannien. Fælles for alle fire turneringer er, at de har høj status, og er man professionel golfspiller, så drømmer man om at vinde en major.

Mange muligheder på live odds

En anden fordel ved liveodds på golf er, at der er mange forskellige markeder at spille på. Du har måske lyst til at spille på, hvem der vinder den givne turnering, du sidder og følger spændt med i.

Det er selvfølgelig ikke kun golf, der er live odds på. Du finder masser af live odds på alle mulige typer sportsgrene, såsom fodbold, håndbold, badminton, tennis, bordtennis og volleyball.

Den mest populære sportsgren i verden er fodbold, og det er i den grad også her, at du har de fleste spilmuligheder som sportsbettor.

På fodbold vil der på alle store fodboldkampe være mulighed for at kunne spille på alt fra målscorere, kortspil, antal mål i kampen, antal hjørnespark og selvfølgelig resultatet af kampen. Og i øvrigt meget, meget andet. En stor fodboldkamp kan være kampe fra Premier League, Champions League, Serie A, Bundesligaen og La Liga. Den danske Superliga har også stor interesse blandt danske fodboldfans.

På golf er der ikke helt de samme spilmuligheder på live odds, men du vil nok godt kunne finde noget, du finder interessant.

Ved du ikke så meget om golf, kan live odds også være en god måde at lære om sporten på. Du kan blive klogere på, hvilke spillere der ligger til i toppen, hvilket du også kan se på din skærm, hvor du følger en given golfturnering. Når de er i aktion kan du også danne dig et billede af, hvad spillernes styrker og svagheder er og så videre.

Live odds på golf tilfører ekstra underholdning, men du skal altid huske kun at spille for beløb, du kan tåle at tabe. Det er vigtigt, at du spiller med omtanke. Det kan påvirke dit humør i en negativ retning, hvis du spiller for meget, og det kan udvikle sig til et spilmisbrug med tiden, så derfor skal du huske at spille ansvarligt.

Sammenlign bookmakerne

Som nævnt tidligere er det en klar fordel at sammenligne de forskellige bookmakere, så du har godt styr på de forskellige muligheder du har i forhold til sports betting.

Er du fx ny spiller hos en bookmaker, så vil du kunne se frem til at få en velkomstbonus. Det er noget, som alle i Danmark vil kunne få, hvis de opfylder kravene for oprettelse af konto. Det er jo nemlig sådan, at man i Danmark skal være minimum 18 år gammel for at kunne spille, og du skal også være bosat i Danmark. Opfylder du ikke begge disse kriterier, så kan du ikke spille hos en bookmaker med licens til at udbyde spil i Danmark.

Du kan få et godt overblik over de forskellige bookmakeres velkomsttilbud på en sammenligningsportal, og de er efterspurgte. Ved at sammenligne de forskellige bookmakere stiller du dig selv bedst muligt, da du dermed er bedst forberedt.

En velkomstbonus i Danmark er maksimalt på 1.000 kroner i indbetalingsbonus, og denne kan du få hos flere bookmakere i Danmark. Du kan selvfølgelig også vælge at oprette dig hos flere bookmakere, og det kan være en fordel, fordi du så kan sammenligne de forskellige bookmakeres odds også. Som sportsbettor er man nemlig interesseret i at få det højest mulige odds på det spil, man gerne vil spille.

Nogle bookmakere tilbyder selvfølgelig også flere spilmuligheder end andre, og hvis du er interesseret i at spille på noget, der måske kan kategoriseres som en nichesport, så er det godt at vide, hvor du kan finde odds på det.

Forrige artikelRasmus Højgaard blev nr. 3 i KLM Open
Næste artikelPinseoprydning fra PGA, LPGA, Legends Tour, LET og familiegolf i Langesø
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.