Golf er en stor sportsgren i Danmark, og det kan også ses på antallet af golfbaner, der ligger i Danmark, hvor der er tæt på 200.

Hvis du selv går op i golf og tit er ude på golfbanen, kan det være, at du også har interesse i den professionelle del af sporten. Golf er blandt de mest populære sportsgrene på verdensplan, og der er rigtig mange penge i de største turneringer på PGA Tour.

Når det kommer til golf betting, er der en del spilmarkeder, som du kan udforske, men golf er ikke den sportsgren med flest spilmuligheder. Har du ingen erfaring med betting, kan du blive klogere på betting på golf i den her guide.

Spilmarkeder på golf

Går du i gang med sports betting, er det for det første vigtigt, at du ved, hvad det er for noget. Online pengespil kan være afhængighedsskabende, så du skal passe på, hvis du begynder på det. Starter du på det, er det derfor vigtigt, at du kun spiller for penge, som du kan tåle at tabe.

Herunder kan du se nogle eksempler på spilmarkeder på golf, som du kan møde hos en bookmaker.

Vinder af turnering: Det nok mest almindelige spil på golf er, hvem der vinder en given turnering. Hos spiludbyderne vil der være odds på alle de største golfturneringer i løbet af året, og det inkluderer blandt andet de fire majors: The Masters, The PGA Championship, The US Open og The Open Championships. Her vil du kunne spille på Tiger Woods og andre golfstjerner.

Placering i turneringen: På nogle turneringer vil du også kunne finde odds på, om en spiller slutter i top 5 eller top 10 i turneringen.

Head to head: Der kan være spilmuligheder på head to head i golf, og det går ud på, at spiludbyderen vælger to cirka jævnbyrdige golfspillere og sætter dem op mod hinanden i en head to head.

Du kan finde flere spilmarkeder på golf end de her ovenstående eksempler.

Ansvarligt Spil

Begynder du at spille om penge, så husk igen på kun at gøre det for penge, som du har råd til at miste. For at holde et overblik kan du lægge et budget, som du vil bruge på spil. Hos en spiludbyder med dansk licens kan du også sætte daglige, ugentlige og månedlige indbetalingsgrænser for dig selv, og her er det vigtigt, at du selvfølgelig overholder dine grænser.

Det er Spillemyndigheden i Danmark, der giver tilladelse til spiludbydere, og hvis en side har licens i Danmark, skal de overholde en række forskellige regler. De skal blandt andet gøre opmærksom på ansvarligt spil m.m.

I Danmark er der god hjælp at hente, hvis du har problemer med spil. Du kan f.eks. henvende dig hos Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet, hvor de alle hverdage sidder klar til at tale med dig. En samtale med StopSpillet er fortrolig, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt informationer fra din samtale med en rådgiver bliver videregivet til andre.

Du kan kontakte StopSpillet via telefon på nummeret 70 22 28 25, eller du kan skrive til dem gennem deres chat.

Forrige artikelEns tvillinger fandt ikke magien
Næste artikelThysted vandt første professionelle titel
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.