Englænderen blev kaldt et røvhul af forfatteren, der var marshal ved Scottish Open, men som ikke bliver troet af Ryder Cup-heltens fans

– Jeg vil minde ham om, at selv om det meste af verden ved, at han er et røvhul, er der ingen grund til at bevise det over for resten.

Det er sjældent, at en marshal indberetter en spiller for dårlig opførsel, men det var, hvad krimiforfatteren Quintain Jardine gjorde med Ian Poulter til European Tour efter første runde afcScottish Open med kopi af sin klage på sin blogg, som angiver, at han er ’Scotland’s Crime overlord’..
Han fortalte, at Poulters udslag var havnet i en gorsebusk, og at Poulter kritiserede ham for ikke at gå ind for at finde den, bl.a. fordi det ville være fint for Poulter, hvis han trådte på den, så bolden kunne genplaceres uden straf. Den mulighed var der ikke, hvis Poulter selv trådte på bolden.
Jardine påstod også, at Poulter havde brugt en serie ukvemsord til ham. Selv om han måske burde have set bort fra episoden, mente han, at han skulle forhindre lignende opførsel fremover ved at indberette den.

Poulters svar

Poulter svarede på Twitter, at det hele var en stor misforståelse. Marshals er der for at hjælpe, og han talte aldrig grimt til dem – det kunne måske være sket i hans yngre år.
Han mener, at han godt kan have brugt stærke ord, men at de i så fald var rettet mod ham selv efter det dårlige slag, og at det var helt forkert, hvis marshallen følte, at de var rettet mod ham.
Han mente, at marshallen var i tvivl om proceduren, og sagde til ham med henblik på, at en lignende situation kunne opstå siden: – Bolden er derinde et sted. Hvis du træder på den, kan jeg genplacere uden straf, men hvis jeg gør det, bliver jeg straffet.

Sagen lukket
Hvis Jardine havde troet, at stemningen ville være med ham, blev han skuffet. Et par dage senere fjernede han indlægget fra sin blogg og skrev bl.a.: – Nu får jeg e-mails fra diverse afskum, og det behøver jeg ikke.
– Jeg skulle måske have holdt mig til privatsfæren, men det er ude nu, og Touren må bedømme sagen.

Så kan man spekulere over, om Jardine får flere læsere af sine kriminalromaner med titler som ’Unaturlig retfærdighed’, ’dødbringende hensigt’ og ’Så alvorlig som døden’.

Forrige artikelGået ned med stress
Næste artikelRoskilde er varieret og ganske udfordrende
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.