Den blot 23-årige LPGA stjerne Lexi Thompson trak sig fra Women’s British Open for at ’arbejde med sig selv’.

Livet som højt profileret sportsstjerne er ikke kun en dans på roser. Det har den 23-årige Lexi Thompson måttet sande. Kort inden årets Women’s British Open meddelte hun via sin Instagram-profil, at hun trak sig fra major-turneringen, fordi hun havde brug for at ’arbejde med sig selv’ og ’genoplade de mentale batterier’.
Lexi Thompson har været i offentlighedens søgelys siden hun som blot 13-årig spillede sin første LPGA-turnering. Hun var et vidunderbarn, der formåede at nå toppen. Hun har vundet majors, masser af turneringer, spillet Solheim Cup og med sit smukke ydre været særdeles yndet af medierne.
Sidste år kom hun i fokus i en absurd regelsituation, der endte med at koste hende sejren i ANA Inspirational, og som i øvrigt førte til at tv-seere ikke længere kan komme til at fungere som ’sofa dommere’. Angiveligt har Lexi i månedsvis ligget søvnløs om natten på grund af den situation, og da hendes mor samtidig er blevet ramt af cancer, er den mentale kedel kogt over for Lexi. Hun skriver ikke hvor længe hun holder pause.

Forrige artikelGolfbladet – August 2018
Næste artikelPoulter i clinch med krimiforfatter
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.