Så er det Rasmus Højgaard (billedet/ Getty), der snupper rampelyset. Han gik moving day i KLM Open i -5 med blot en enkelt bogey, og dermed spillede han sig op på 2. pladsen i -9 på deling med spanske Adrian Otaegui. Foran sig har de to Pablo Larrazabal -10, og de tre går førerbold søndag med start kl. 12.

Det var som antydet en interessant trebold, han gik i lørdag. Selv scorede han -5, mens Adrian Meronk, Polen gik i -3 og Kiradech Aphibarnrat, Thailand i -2. Meronk deler samlet fjerdepladsen i -8 med Gavin Green, USA, Todd Clement, England og David Hillier, New Zealand.

Niklas Nørgaard ligger nu nr. 29 i -3 efter sin tredje 71er, mens Marcus Helligkilde fra cutgrænsen spillede sig frem som nr. 40 i -2 med en runde i -3. Endelig ligger John Axelsen nr. 56 i par.

I Copenhagen Challenge presented by Einar Hessel blev Alexander George Frances tilsyneladende ramt af den mentale træthed, han talte om efter anden runde, og lå i +7 for de første 11 huller. Han trak et enkelt slag tilbage, men faldt fra første- til tiendepladsen, som han i -2 deler med Hamish Brown. Jeppe Kristensen er nr. 22 i par, mens Benjamin Poke er nr. 30 i par og Morten Toft Hansen nr. 58 i +5.

I toppen har Matias Hankala fra Finland seks(!) slags forspring til de nærmeste konkurrenter.

I Belgian Ladies Open, som kun har tre runder, klarede Smilla Tarning Sønderby cuttet som nr.38 i +1, mens Linette Holmlykke faldt tilbage som nr. 82 i +5.

 

Forrige artikelNanna Koerstz Madsen ude af matchplay – Harry Hall fører Charles Schwab Challenge
Næste artikelManasseros bedste resultat i 10 år og 2 måneder. Alle danskere under par i sidste runde
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.