Med sin kulturelle mangfoldighed, nationalparker og sofistikerede restauranter og shopping muligheder byder U. S. Virgin Islands velkommen til rejsende, der ønsker aktiviteter, hygge, sjov afslapning eller det hele på en gang.

Ferie for hele familien
I U.S. Virgin Islands er der plads til hele familien!
Tag børnene med til Coral World Ocean Park på St. Thomas, hvor de kan svømme med søløver, snuba eller komme helt tæt på havskildpadder og delfiner. Efter at have slappet af på stranden kan hele familien vandre igennem nationalparken på St. John eller prøve zipline på St. Thomas.
Snorkel og sejl i kajak og kom helt tæt på havets liv og økosystemer, der bor under vores turkise vand. En lang dag bør afsluttes med et godt måltid! Hver ø kan prale af et utal af restauranter, og man kan være helt sikker på at finde noget, hele familien vil elske.

Tag med vennerne til USVI
Med en vennetur til U.S. Virgin Islands kan man udfordre hinanden og træde ud af sine komfortzoner og udforske dybet af det turkise vand. De eventyrlystne der vil svømme med dyrelivet, kan med fordel besøge Coki Beach på St. Thomas. I krystalklart vand kan hele vennegruppen se tropiske fisk og havskildpadder eller opdage farverige koraller.

Ziplining og kiteboarding er andre gode muligheder for dem, der føler sig eventyrlystne. Efter en dag fyldt med aktiviteter har man en masse muligheder for afslapning. Man kan blandt andet starte med en cocktail på en af de bedste strande, som Trunk Bay med dets bløde hvide pudderagtige sand eller Salt Pond Bay. Man kan også prøve restaurant-hopping på St. John under happy hour, prøv lokal mad på St. Croix, eller oplev multinationalt køkken på St. Thomas.

En pause fra hverdagen
Kom væk fra den travle hverdag og nyd det turkisblå vand, der omgiver St. John, St. Thomas og St. Croix, som alle tilbyder forskellige måder at hjælpe besøgende med at slappe af og slappe af. Nyd at svømme i varmt vand, der forbliver varmt hele året rundt, eller nyd lyden ude på de smukke strande.

Besøg en spa og få en massage eller slip mental og fysisk stress med en yogapraksis. Forkæl dine sanser på en af de mange restauranter, der tilbyder mad fra det lækre traditionelle køkken eller retter med internationalt drys. Oplev synet og lyden af en levende kultur, og lad den terapeutiske havluft skylle dine bekymringer væk.

Forrige artikelVallø byder på en cocktail af udfordringer
Næste artikelRonni Christensens nye kursusmodel
Bettina Schjølie
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.