Det perfekte golfsving kommer ikke af sig selv. Det kræver stor koncentration, balance i livet,  baggrundsviden og mange timers øvelse. Herunder kommer det ikke til at handle ret meget om  selve det at øve sit sving, men om alt det der går forud, og som sikre dig succes med at opnå det  perfekte golfsving. Læs med og bliv klogere på baggrunden for at opnå det perfekte golfsving.

Dyrk golf fra sofaen

Det lyder måske lidt tosset, men hæng på, det giver faktisk god mening. Jo mere du ved om hvordan andre er lykkedes med det bedste golfsving, jo bedre bliver du selv. Se så meget golf live og på tv som du kan, lyt til eksperter og hvis du har lyst, så spil online sports betting, på golf. At se andre spille golf er det rene guld. Se og nyd de allerdygtigste. Kopier alt hvad du kan  fra disse spillere. Men, se også de mindre heldige spillere. Lur deres fejl og undgå selv at lave dem.  Jo mere golf du ser, live og på tv, jo bedre bliver du faktisk selv.

Lyt til eksperter. I alle sportsgrene findes der eksperter. Eksperter kan godt være højtravende og  kedelige, men giv dem alligevel en chance. De ved faktisk hvad de taler om. Du kan lærer en hel  masse ved at lytte til eksperterne inden for golf.

Spil på golf. Online betting sider Danmark, eller i udlandet, er en oplagt mulighed for at finde ud af  hvad der sker i golf verdenen. Du behøver ikke blive stor gambler, men gå ind og spil lidt sports  betting på golf, ind i mellem, og hold dig opdateret.

Rejs ud og prøv en masse forskellige golfbaner

De lækreste rejsedestinationer i Europa, har også de lækreste golfbaner. Rejs ud og øv dig i  forskellige forhold. Der findes ikke to baner i verden, som er helt ens. Golf afhænger ikke kun af  terræn, men også af vind og vejr. Jo mere du øver i fremmede omgivelser, jo bedre bliver du.

Det gode golfsving starter med koncentrationen

Grundlæggende handler det perfekte golfsving om din evne til at koncentrere dig dybt og intenst,  når det virkeligt gælder. Evnen til koncentration er ikke noget vi er født med. Koncentration er en  tillært disciplin, som skal trænes og vedligeholdes hele tiden. For overhovedet at kunne koncentrere  os, er vi nødt til at være i balance, både fysisk og mentalt.

Opnå bedre koncentration gennem balance

Balancen i livet er altså den vigtigste faktor for koncentration. Koncentration giver det perfekte  golfsving. Så, balancen er nøglen til succes. Faktisk er det ikke kun nøglen til det bedste golfsving,  men selve den gyldne nøgle, til et succesfuldt liv.

Balance og regelmæssighed

Balancen i livet kommer heller ikke bare af sig selv, eller fordi du beslutter det. balancen kræver  regelmæssig livsførelse. Du kan ikke gå på online casino midt på ugen og spille i flere timer. Du  kan heller ikke spise en kæmpe steak og drikke en spand rødvin. Begge dele er det modsatte af  balance i livet.

Regelmæssighed i alt hvad du foretager dig, er selve balancen. Det handler både om  sengetid, tiden til motion, kosten du spiser og alle andre aspekter af dit liv. Alt skal være i faste  rammer, som altid skal overholdes. Regelmæssigheden skal ikke være en sur pligt, men en naturlig  måde at leve på. Sådan når du frem til balancen, som giver rum for koncentrationen, som giver dig  det perfekte golfsving.

Kost, søvn og motion er grundstenene

Spis sundt og varieret. Undgå store mængder kød, alkohol, sukker og hvidt brød. Spis i stedet en hel  masse forskellige grønsager. Din krop har brug for vitaminer og mineraler. Pas din søvn og dyrk  regelmæssig motion.

Øvelse gør mester

Helt uden at øve dig sker der jo ikke så meget. Der er tre ting som du nemt kan øve dig på, uden at  stå på en golfbane. Grip, dit sving og din positur. Alle tre ting er vigtige for det perfekte golf sving,  så dem bør du faktisk øve hver eneste dag.

  • Øv dit grib. Dit grib bør være nummer et. Øv dig i at finde det perfekte grib. Det må  hverken være for løst, eller for stramt. Hold øje med linjerne fra din hånd og op i armen.  Linjerne bør være så lige som muligt. Undgå at spænde i forkerte muskler.
  • Øv dit sving. Når du har det perfekte grib, er det tid til at svinge. Gentag alle trin for dit grib,  før du svinger. Hold de lige linjer i svinger.
  • Øv din positur. Brug gerne et spejl, både når du sætter dit grib og når du laver dit sving.  Brug spejlet til at kontrollere hele din positur. Igen, undgå at spænde i forkerte muskler og  hold de rette linjer, gennem hele kroppen.

Forrige artikelStor landsholduge er i gang
Næste artikelGolf og Gourmet i Provence
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.