Verdens aktuelle nummer 2, Scottie Scheffler, lægger bud ind på at overtage førstepladsen på verdensranglisten inden næste uges PGA Championship. I hjemstaten Texas’ AT&T Byron Nelson gik han for anden dag i træk en 64’er (-7), og har spillet sig i front i 14 under par.

Hans nærmeste rivaler er Ryan Palmer og Mackenzie Hughes, der er 1 slag efter. Golf er en omskiftelig sport. Seung-yul Noh, der torsdag var rundt i 60 slag, måtte bruge 74 i anden runde. Husk det, når du en gang i mellem har svært ved at følge drømmerunde i 40 point op næste dag.

Hos kvinderne i LPGA’s danskerløse Cognizant Founders Cup er der også skiftet ud på førstepladsen, som nu deles af Sarah Kemp og Jin Young Ko i 8 under par. På tredjepladsen følger bl.a. den meget formstærke inder Aditi Ashok, som i det forår spiller sit livs golf.

Foto: Getty Images

Forrige artikelOlesen, Kjeldsen og Broch Estrup spiller med om sejren
Næste artikelLokal helt i svensk sandwich
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.