Martin Leth Simonsen (billedet. Getty) fik en god start på Challenge de España, da han lagde sig på 7. pladsen i -3. Rasmus Højgaard, Mark Haastrup og Lasse Jensen er delt 36 i -1, Benjamin Poke 64 i par, mens yderligere fire danskere skal kæmpe for at trække sig over cutgrænsen fredag.

I Bravo Tours Open på Rømø lå August Thor Høst en overgang under 2. runde alene i spidsen, men forholdene var lidt lotteriprægede med kuling og kulde. Han sluttede runden som delt 8 ned bl.a. Niklas Nørgaard Møller i +3. Bedst placerede danskere er Oliver Suhr og Peter Launer Bæk +2, mens den forsvarende mester, Nicolai Højgaard deler 14. pladsen med Mathias Gladbjerg i +4.

I toppen er det SAS (Svensk Alt Sammen): 1. Charlie Lindh og Nicklas Johansson -1. 3. Alexander Wennstam par.

I Volvo China Open på European Tour ligger Joachim B. Hansen som 33 i -3 efter åbningsrunden. Han har fire slag frem til Jorge Campillo, David Lipsky og Tapio Pulkkanen.

Endelig klarede Emily Pedersen cuttet efter to runder af Dubai Moonlight Classic som nr. 42 i +4.

Forrige artikelAce alert i San Francisco
Næste artikelIngen amerikanere i top10
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.