Begge danske piger indenfor cuttet. Favoritten McIlroy fører Wells Fargo.

Den amerikanske LPGA Tour er i den grad Superligaen indenfor kvindegolfen, og det er i sandhed en ’verdens tour’. Efter første runde af denne uges Mediheal Championship i Daly City ved San Francisco er der ikke én eneste amerikansk spiller i top10. Turneringen føres af Eun-Hee Ji, So Yeon Ryo, begge Korea, og hollandske Anne van Dam (billedet), der alle er -5.

Begge danskere ligger indenfor cuttet, Nanna Koerstz Madsen som delt 39 i +1, og Nicola Broch Larsen et slag efter på delt 61. plads. Følg livescoring her.

Rory McIlroy var eksperternes store favorit i Wells Fargo Championship på Quail Hollow Club i North Carolina, og han levede i første runde fornemt op til værdigheden med en runde i 66 slag, -5. Det giver ham delt føring med Joel Dahmen. Et slag efter finder man bl.a. Patrick Reed. Følg livescoring her.

Foto: LPGA Tour.

Forrige artikelSimonsen, Suhr og Bæk, JBH, Emily P og andre torsdag
Næste artikelVintervejr truer Danmarksturneringen
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.