Sjov sommergolf – også i Odsherred
Sjov Sommergolf fik et flot afsæt, da tv-programmet Ramasjang sendte en sværm af børn ud at prøve golf i ’Sommer i Ramasjang’. Der var livsglæde og fuld skrue, og det gør forhåbentlig, at endnu flere børn møder op i de ca. 80 klubber, der er med i projektet, og som man kan finde en oversigt over på DGUs hjemmeside.

Nogle klubber er åbne hele sommeren, andre i udvalgte uger. Det må du finde ud af på nettet, før du sender børn og børnebørn af sted for at forsøge sig.

Odsherred GK er blandt de klubber, der byder sig til hele sommeren, og til de fleste uger er der fuld- eller næste fuldtegnet, dvs. 20 spillere. Premieren fandt sted her i weekenden, og Kim Jørgensen har sendt et billede som appetitvækker.

– men bare rolig. Der kommer mange flere, der bliver endnu morsommere og fuldt af farver, selv om vi allerede har haft det sjovt de første dage, melder han.

Forrige artikelTo kæmpetalenter i uventet førerbold
Næste artikelBadebyen med den dramatiske historie
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.