Hvis du er en af de mange danskere, der holder rigtig meget af sport, så vil du givetvis også synes godt om de mange bonusser, der er at hente hos bookmakerne. Hos en bookmaker får du nemlig en odds bonus eller en såkaldt velkomstbonus, hvis du opretter dig som bruger. 

Hvad er en odds bonus? 

En odds bonus er et tilbud en bettingvirksomhed tilbyder dig. Det kan være i form af en velkomstbonus, et oddsboost eller noget tredje. 

Velkomstbonussen får du, når du opretter dig som ny bruger hos en bookmaker. Herved får du så en bonus på x antal kroner, og den skal så gennemspilles, før du kan udbetale dine penge. 

Bookmakerne kører også med oddsbonusser såsom oddsboosts, hvor du får et langt højere odds end normalt på et givent spil. Det kan fx være, at der kommer over et mål i en kamp, og så kan du få vilde odds 2,00 på det. Det kan også være, at du kan få odds 5 på at begge hold vinder. 

Odds bonus på sport 

Det er typisk på sport, at odds bonusser såsom oddsboosts forekommer. Særligt i golf er der mange odds bonusser at hente, så hvis du har en weekend foran dig, hvor du har planlagt at se en masse golf, så har bookmakerne en række tilbud, der kan gøre golfturneringen, du har planlagt at se, en tand mere underholdende. 

Der er et hav af muligheder for at benytte din odds bonus fra en bookmaker på golf i hvert fald. 

En odds bonus kan også være et risikofrit spil på en fodboldkamp eller anden sportsgren. Her vil du kunne placere et væddemål på x antal kroner på en kamp, og hvis dit spil ikke går hjem, vil du få din indsats retur. Men her skal du naturligvis sikre dig, at der er en bonus at hente på kampen, da du kun kan få din indsats retur, hvis der har været en odds bonus til kampen. 

I golf kan du eventuelt bruge din odds bonus på at spille på, hvem der vinder den næste Major-turnering eller andet.