Fire af verdens top10 er til start på Hilton Head Island.

I sidste uge led Francesco Molinari (billedet) et forsmædeligt nederlag, da han med to dobbeltbogeys på bag9 gjorde Tiger Woods vej til hans historiske Masters-triumf en smule lettere. I denne uge stiller italieneren så op i RBC Heritage på Hilton Head Island i håb om at få en hurtig revanche.

Helt nemt bliver det nu næppe, for det er et stærkt felt, der venter. Dustin Johnson, Xander Schauffele og Bryson DeChambeau er med, det samme er Kevin Kisner, Corey Conners og Graeme McDowell, der alle har vundet indenfor de seneste uger. Desuden stiller Tommy Fleetwood, Matt Wallace, Ian Poulter og Luke Donald op. Donald var ikke med i Masters, men han har fem andenpladser i turneringen, senest i 2017, så han ved bedre end de fleste hvordan man spiller banen. Satoshi Kodaira fra Japan er forsvarende mester.

GOLFTV sender alle fire dage med Jesper Knudsen og Andreas Hartø som kommentatorer.

Der er ingen turnering på European Tour i denne uge, men LPGA Tour spiller Lotte Championship på Hawaii, hvor både Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen er med.

Foto: Getty Images

Forrige artikelVandt 8,4 mio. kr. i sit livs første betting
Næste artikelGolfbladet – April 2019
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.