– Jeg ville ikke stoppe ham. Jeg ville aldrig have overlevet, hvis Woods så vandt, fortæller James Adduccis kone om sin reaktion, da hendes mand havde fået en så stærk fornemmelse af, at Tiger Woods ville vinde Masters, at han satsede alle de penge, han skønnede, at parret kunne overleve at miste, på sejr til Tiger. Beløbet var 85.000 $, odds var 14-1, og hvis Tiger vandt, ville han få 1.275.000 $.

39-årige James Adducci er fra Wisconsin, skylder 25.000 $ i sit hus, har to studielån og et billån, og han havde aldrig nogensinde spillet før, men nu skulle det være.

For at få placeret sit væddemål måtte han til Las Vegas, hvor han fik pengene udbetalt kontant i en bank. Han ville ikke betale gebyr for at overføre dem på nettet!

Med kontanterne i en rygsæk drog han fra spillefirma til spillefirma for at få dem sat. Det lykkedes i tredje forsøg, som vi har fortalt det tidligere – og så var det bare om at vente.

Adducci så Masters sammen med sin 83-årige far i et lillebitte værelse med en lille tv-skærm i forældrenes hjem. Faderen, der er alderssvækket, forstod ikke helt, hvad sejr til Woods ville indebære, og det gør Adducci såmænd heller ikke endnu.

Hans første tanke var, at nu skal de have nye garagedøre. Den næste, at nu vil han betale alle sine lån ud, for han er et ordentligt menneske, og så vil han sammen med sin kone overveje, hvad de ellers vil. Hovedparten skal dog investeres.

Det var en sort dag for William Hill, der må udbetale den største gevinst i bookmakerhistorien, men som til gengæld har fået global reklame som firmaet, der tør, hvor andre bakker ud, og det skal også nok vise sig at være penge værd.

Til almindelig info: Adducci er sikker på, at Woods også vinder årets tre andre majors og scorer historiens første rigtige Grand Slam.

Bare, hvis nogen af læserne har 85.000 ledige dollars!

Forrige artikelTiger til CNN: Jeg havde set det komme
Næste artikelStærkt felt til RBC Heritage
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.