Fredag har European Tour offentliggjort feltet til Made in Denmark, og det ser endog meget spændende ud.

Vi vidste allerede, at der kommer mindst 14 danske spillere, bl.a. samtlige fra European Tour.

Vi vidste også, at alle tidligere vindere stiller til start, så vi kan nyde gensynet med Marc Warren, David Horsey, Thomas Pieters, Julian Suri og Matt Wallace.

Nu ved vi også, at ni af de spillere, der har vist storform i denne sæson ved at vinde på European Tour, dukker op: Jorge Campillo (på billedet med det usædvanlige sejrstrofæ fra Trophée Hassan II), Scott Hend, Stephen Gallacher, Kurt Katayama, Aaron Rai, David Law, Ryan Fox og Guido Migliozzi.

13 spillere fra Verdensranglistens top-100 er til start, og foruden de, der allerede er inkluderet ovenstående, vil vi nævne Joost Luiten og Lee Westwood.

Fra feltet i øvrigt snupper vi i flæng navne, som vi finder ekstra interessante: Ryder Cup-spilleren Andy Sullivan, Thongchai Jaide, Chris Wood, Bernd Wiesberger, Robert Karlsson og da ikke mindst Andy ‘Beef’ Johnson.

Der er lagt op til endnu en folkefest.

Forrige artikelVintervejr truer Danmarksturneringen
Næste artikelSvensk sejr, men flot af Suhr og to danske amatører
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.