Thorbjørn Olesen spillede sig helt frem på delt tredjeplads i Perth

Med en flot runde i 67 slag (-5) spillede Thorbjørn Olesen sig for alvor ind i kampen om sejren i ISPS Handa World Super 6 i Perth i Australien.

Han er eneste dansker i European tour turneringen, der spilles efter et noget anderledes format end normalt. De to første runder blev spillet som normalt, med cut for de 65 bedste og delt. Også tredje runde spilles som vi kender det, men så bliver det anderledes. De 24 bedst placerede går videre og spiller hulspil over seks huller på søndagens finaledag.

De otte bedste sidder over i første hulspilsrunde, mens de 16 andre afgør, hvem der skal videre. Derefter spilles kvartfinaler, semifinaler og endelig finalen. Alle over bare seks udvalgte huller på banen.

Sidste år vandt australske Brett Rumford turnering, og både bane og format ser ud til at passe ham glimrende. Han er nemlig på delt førsteplads med Lee Westwood i -8 og de skal lørdag morgen ud i førerbolden sammen med danskeren.

De morgenfriske kan følge turneringen live på Viasat Golf og Viaplay, hvor transmissionen starter kl. 5 i

Forrige artikelThomas Bjørn i CNN’s Living Golf
Næste artikelThorbjørn klar til hulspil
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.