Rivaliseringen mellem Tiger Woods og Phil Mickelson har altid været en såkaldt god historie, og 23. november, aftenen efter Thanksgiving, mødes de to superstjerner så i en længe ventet ’winner takes all’ hulspilsmatch i Las Vegas, med ikke mindre end 9 mio. dollars i puljen.

42-årige Tiger og 48-årige Mickelson var kendt for ikke at bryde sig mærkbart om hinanden i deres storhedstid, men den gamle rivalisering er i deres voksne år mere blevet afløst af gensidige drillerier. Under The Northern Trust forrige uge, slog Mickelson således et godt slag på et par3-hul og drillede højlydt Tiger med kommentaren: ”Be better than Tigers! Oh, it is!”. Tiger er allerede storfavorit hos bookmakerne, hvilket fik Mickelson til at skrive til ham på Twitter: ”Jeg vil vædde på, du tror det er de letteste 9 mio. du nogensinde har vundet…”.

Først efter Ryder Cup, vil de to kombattanter dog for alvor begynde at drille hinanden for at skabe hype om duellen, der er døbt ”The Match”.
Matchen vil eksklusivt kunne streames på Bleacher Report live og DirecTV. Der spilles på Shadow Creek Golf Course og begge spillere vil have mikrofoner på, så man kan høre hvad de siger. Prisen for at streame ”The Match” er ikke fastlagt.

Forrige artikelPublikumsvenlige Joachim B Hansen
Næste artikelDanmark vandt VM for hold
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.