Hvis man vil være helt sikker på dramatik hul for hul, skal man vælge at følge Joachim B. Hansen.

Som en god entertainer sørger han for et varierende program. I første runde lå han med seks huller tilbage i +5 og var nærmest opgivet som et bud på at klare cuttet. Så fulgte imidlertid fem birdies med en enkelt indskudt par. Par for runden.

Anden dag gjaldt det cuttet, som blev -2. Trods en enkelt dobbeltbogey nåede Hansen denne score på hul 14 og skulle ’bare’ have par resten af vejen. Det fik han på den hårde måde.
Mest dramatisk på 17. hul, hvor han, som Michael Lermark udtrykte det, slog en bold så langt ud i skoven, at man ikke kunne se noget tegn på, at der var en golfbane i nærheden. Den kunne dog spilles, om end blot ud på fairway, hvorfra han slog til 6-7 m fra pinden og holede sit parputt.

Tredje runde: Efter fire huller var Hillerødspilleren i +3! Efter birdie på 5 fulgte et hole-in-one på 7 – desværre var fornøjelsen den eneste præmie – og endnu en birdie på 8. Hele runden havde blot 5 pars, men 1 eagle, 6 birdies, 5 bogeys og 1 dobbeltbogey.

Sidste runde blev næsten et antiklimaks. Ingen dobbelbogeys, men 1 eagle, 3 birdies, 2 bogeys og 12 pars – til gengæld var det i -3 hans bedste runde i turneringen.

Forrige artikelRonalds hovedrolle
Næste artikelTiger vs Phil
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.