Det er sidste chance. I morgen udløber muligheden for at afgive sin stemme på, hvilken burger der er Danmarks bedste, og med i opløbet er den, man får i Haderslev Golfrestaurant.

Den vandt først med stor margin afstemningen i Sydjylland, og mandag morgen lå Haderslev som nr. 4 i landsafstemningen efter Spisehuset Pagoden i Ølgod, Lazy Dog, Sønderborg og Chicago Burger, Odense, mens Cafe Razz i Middelfart lå som nr. 5.

Afstanden mellem burgerne i toppen var dog ikke større, end at en god slutspurt vil være afgørende, så har du smagt Haderslev GKs burger og kunnet lide den, så kan du stemme på den i dag ved at sende en SMS (til normal takst) til 92452404 med teksten BGR 161.

Billedet af burgeren får tænderne til at løbe i vand, og en ting, mange vil sætte pris på, er, at chili- og esdragonmayonaise, som mange bare plasker deres burgere til med, serveres særskilt i glas, man selv kan dosere fra – og så er fritterne supersprøde.

I øvrigt fortæller restauratør Kim Koch, at alt er H-J-E-M-M-E-L-A-V-E-T, hvis det overhovedet er muligt: Den grove sennepsmayonaise, de bløde løg, agurkesalaten. Desuden bruges en 200 grams bøf fra Kildegården på Fyn samt cheddarost, og man kan tilvælge Ømands bacon (læserne vil huske anmeldelsen af Ømands bog om alverdens bacon i GOLFBLADET).

DEL
Forrige artikelDet perfekte bade-og-dase-long stay
Næste artikelDGU har succes med talentudviklingen
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.