Helle Britt Sparre er damefrisør og forstår desuden at tæmme en golfbold. Når hun spiller Stiften Golf Cup senere på måneden, er det 20. gang af 25 mulige, og nogle af de missede udgaver havde en gyldig grund: Tilbage i 2008-09 var hun ramt af kræft, men hun besejrede sygdommen og lever en helt normal tilværelse i dag.

Helle Britt er en humørbombe, og et middel til godt humør kan være den cocktail, hun har opfundet, og som man i mere end et dusin år har kunnet få i restauranten. Den består af hvidvin, hyldeblomst og danskvand og er især populær på de meget varme dage.

Under Stiften Cup er det ikke den, restauratøren reklamerer med. Det er en specialøl til 25 kr. mod normalt 50 (pga. jubilæet), men spørg efter en Helle Britt, og du behøver ikke at fortælle, hvordan den er sammensat.

Forrige artikelMax Faulkners mystiske ledelys
Næste artikelKom til Vejle og se eliten dyste
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.