For nylig kunne vi fortæller, at Olivia Grønborg (billedet) havde vunder finalen i sin conference i Florida. Nu har hun minsandten vundet finalen på NACC Division II. Hun sluttede i -4, seks slag foran de nærmeste konkurrenter.

Sejren på Division 2 har givet smag for Division 1, og naturligvis er Olivia også interessant for de colleges, der spiller her, så før sit andet år skifter hun fra at være shark på Southeastern til at være hurricane på University of Miami.

—o0o—

Tiger Woods blev frikendt for vold og seksuel chikane mod sin veninde gennem et par år, Erica Herman. Hun måtte, da de skiltes igen, underskrive en aftale om ikke at fortælle detaljer om deres samliv og fik det givetvis godt betalt. Da hun opdagede, hvad prisen for at røbe den slags kunne være, anlagde hun sag om at få aftalen kendt ugyldig, så hun kunne fortælle om bl.a. seksuel chikane og vold.

Dommeren fandt ingen beviser på nogen af delene, selv om Herman fik lov at fremlægge ekstra beviser. Det kunne hun ikke, og så blev Woods frikendt.

— o0o —

Colin Montgomerie har altid været mod langsomt spil og opfordrer til, at man først giver en advarsel, derefter et slags straf, tredje gang to slags straf etc.

– Ingen spillere giver noget for pengestraffe, men slagstraf, det vil virkelig genere dem, siger han.

— o0o —

The Masters - Par 3 Contest Getty Images
Jena Sims (Getty).

Brooks Koepka har meget at fejre, for ikke blot har han vundet sin femte major, hans kone Jena Sims er gravid, og parret ved, at de vil få en dreng. Graviditeten er formentlig også årsagen til, at hun ikke var med på Oak Hill, men se sin mands sejr hjemme fra.

Forrige artikelBrooks Koepka vandt sin femte major i opvisningsstil – Nicolai Højgaard nr. 50
Næste artikelUgens tv-golf: Block får en invitation – otte danskere i KLM Open – Nanna i hulspil
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.