Henrik Stenson nedlagde på US Opens sidste rundes 16. hul en tilskuer med en grim ’halvshank’. Da han nåede frem, lå manden på jorden med en bule i panden, der var ved at udvikle sig til golfboldstørrelse. Lidt spiritusindtagelse havde åbenbart virket smertedæmpende, så han lå og tog selfies!

Stenson spurgte, hvad han kunne gøre for ham, og det var at lægge sig på jorden ved siden af og optræde på endnu et par selfies. Desuden fik Stenson mandens navn og adesse og vil sende ham et antal golfbolde for tort og svie.

—-

U.S. Open - Round Two Getty Images

Mindre sjovt var det, da fire personer blev kørt på hospitalet efter et temmelig usædvanligt trafikuheld under anden runde. En buggy lastet med godt et dusin tunge pakker blev parkeret ved 16. hul, da en af dem faldt ned på speederen, så den satte i gang, kørte rundt i cirkler og endelig ramlede ind i en gruppe tilskuere. Den ene af de tilskadekomne var manden, som det lykkedes at springe på bilen, fjerne pakken fra speederen og bringe buggyen til standsning.

Forrige artikelCappelen faldt i omspil – men sikrer PGA Tour kortet
Næste artikelParagolf på Bornholm
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.