Collin Morikawa synes i total kontrol i Sentry Tournament of Champions på Hawaii, hvor han efter endnu en fejlfri runde er 24 under par, og fører med hele 6 slag til tre spillere; Matt Fitzpatrick, J.J. Spaun og Scottie Scheffler.

Morikawa har nu spillet 54 huller på Kapalua uden at lave en bogey. Tredjedagen bød på seks birdies og en eagle. Nok er Plantation Course ikke svær for tour-proer fra højeste hylde, men det er alligevel imponerende.

Dagens bedste var ikke engang Morikawa. Max Homa skulle blot bruge 63 slag til at kunne rundt på par73-anlægget – 10 birdies, nul bogeys. Og dårligste mand fra torsdag, Billy Horschel fulgte ham godt til dørs med en 64’er, også han bogeyfri.

Finalerunden natten til mandag forekommer blottet for real spænding. Vi kan hæfte os ved følgende: Kan Morikawa spiller 72 huller uden at lave en bogey? Vil Scottie Scheffler overtage førstepladsen på verdensranglisten ? Han skal slutte mindst på todelt tredjeplads.

Foto: Job done! Morikawa giver knuckles til sin caddie J.J. Jakovac efter endnu en bogeyfri runde. (c) Getty Images

 

Forrige artikelMorikawa alene i spidsen
Næste artikelVanvittig afslutning sikrer Rahm sejren
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.