Efterårs golfsæson har aldrig været så travl som i år på den spanske Solkyst.
De danske golfere har valgt at drage sydpå til de mere solrige himmelstrøg, og nyde efteråret med masser af golf og dejligt samvær med andre golfere som har længtes efter at komme tilbage til de spanske golf-destinationer. Efter at have måttet undvære det i halvandet år, er der nu fuld gang i ”after-golf” og glade gæster. Amin Jensen gæstede Mojacar og RSB Golf, han underholdt de danske golfere, alle var meget imponeret over hans optræden, og gav ham stående bifald.

Også Estepona og Atalaya er godt besøgt iår, og vejret har virkelig været med flot.

Destinationerne Mojacar og Aguilas er blevet utrolig populære, indenfor de sidste år og der er allerede meget optaget i forårssæsonen, da næsten alle golf gæster vælger at komme igen år efter år. Der er meget mere end kun golf, og dertil er kommet det 19 Hul i år i Mojacar, hvor der både er Bridge aftener, visning af landskampe, og så selvfølgelig den daglige after-golf … siger Pia Carlsson
“Vi syntes det er en god ide at mixe golf og god underholdning, så man får et afbræk i hverdagen, og noget at se tilbage på, når man er kommet tilbage til det kølige nord.”