Ugens tv-golf byder på en pallette af forskellige turneringer og turneringsformer i Europa og USA.

Thomas Bjørn spiller US Senior Open, der selvfølgelig er en major for de 50+-årige, det kan man følge på V Sport Golf/Viaplay Total fra kl. 18 torsdag til lørdag og kl. 21 søndag.

På LPGA Tour spiller man makkerturneringen Dow Championship – nyt navn, men samme format; skiftevis foursome og fourball. Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Estrup danner par i turneringen, hvor også Emily Kristine Pedersen er med og danner par med sin gode veninde, mexicanske Gaby Lopez.

V Sport Golf/ ViaplayTotal fra kl. 23 torsdag til lørdag og fra kl. 18 søndag.

Swiss Ladies Open på LET har Smilla Tarning Sønderby, Cecilie Finne-Ipsen og Fie Olsen i feltet. Turneringen kan følges på Viaplay Total fra kl. 15 fredag-lørdag og kl. 13 søndag.

Der er usædvanligt få danskere i feltet til ugens DP World Tour-turnering, som er Italian Open. Blot tre; Niklas Nørgaard, Sebastian Friedrichsen og Søren Broholt Lind.

V Sport Golf/Viaplay Total sender fra kl. 13 torsdag til lørdag og kl. 12.30 søndag.

Endelig rundes ugens tv-golf af med PGA Tours Rocket Mortgage Classic i Detroit, hvor Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen begge er med. Feltet i denne uge er uden de helt store topnavne, og det giver de to danskere en god mulighed for at samle vigtige points til FedEx Cup-ranglisten.

Discovery+/Max/Eurosport 2 sender fra kl. 21 torsdag-fredag og fra kl. 19 lørdag-søndag.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten med de danske EM-hold
Næste artikelSebastian Friedrichsen fører Italien Open – Marie Elene Madsen i kvartfinalen i Women’s Amateur – torsdagsoversigt
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.