Der venter en vigtig weekend forude for Christoffer Bring. Den 24-årige tour-rookie, der blot har haft sit tourkort en lille måneds tid, går ind til finalerunderne tæt på toppen i AfrAsia Bank Mauritius Open efter en 2. runde i 69 slag, 8 under samlet.

Christoffer Bring var som alle danskere ude på morgenholdet, og kunne så blot vente at se hvordan tingene udviklede sig. For hans vedkommende blev han kun overhalet af én spiller og ligger stadig på femtepladsen, 2 slag efter de tre førende Sami Välimäki og Alfredo Garcia-Heredia og Antoine Rozner i 10 under.

Også Niklas Nørgaard Møller og Thomas Bjørn er videre til weekenden, hvor Niklas ligger godt til på delt 14. plads i -5. Han startede som lyn og torden. Efter fem spillede huller, var han 5 under par med tre birdies og en eagle. Resten af hullerne blev gennemført i par samlet.

Flirt med cuttet

Thomas Bjørn må have siddet med svedige hænder det meste af dagen, for en bag9 (banens for9) på 4 over par, betød at han rykkede tæt på cutgrænsen i par samlet. Men det holdt akkurat på delt 59. plads.

Desværre missede både John Axelsen og Lucas Bjerregaard cuttet med ét slag. Bittert for Lucas, som gang på gang har befundet sig bare ét slag på den forkerte side i de senere sæsoner. Her var det en bogey på banens 8. hul, hans næstsidste, der tippede læsset. For Johns vedkommende, kan han ærgre sig gul og grøn over ikke at få birdie på det afsluttende par5-hul, der ville have givet han to runder mere og point til ranglisten. I løbet af eftermiddagen var der på et tidspunkt håb om at cuttet kunne blive +1, men det var også til tider ved at rykke den anden vej.

I weekenden spiller Bring, Møllens og Bjørn med om penge og point.

Foto: Getty Images

Forrige artikelBring på femteplads – Bjørn stærkt fra start
Næste artikelForkæl dig selv med en golftur til skønne Tunesien
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.