Tunesien er nu igen blevet en populær golf destination, så er du til afslapning i dejlige omgivelser, hotel-resort som ligger helt ud til havet og i gå afstand til en hyggelig havn, med mange restauranter, samt golf skræddersyet efter hvor meget man ønsker at spille, så er Port el Kantaoui lige noget for dig.

Man har mulighed for at få en Caddie med rundt på banen, eller få lektioner af en pro, man kan spille 2 runder om dagen, da El Kantaoui Golf har 2 baner, den ene smukt beliggende ved stranden deraf navnet ”Sea Course” … Der er også mulighed for at tilkøbe Citrus banen, som er en meget velkendt bane, og der kan man spille en dobbelt runde med en frokost indimellem, på terrassen i klubhuset, hvor man sidder og nyder den storslåede udsigt…

På denne golf destination er det ikke som mange andre steder, hvor man lejer bil, og har selvtransport, de fleste steder er biludlejningen jo steget rigtig meget, så derfor er det en stor fordel, at der er transport med i prisen på denne destination, man bliver hentet i lufthavnen og kørt tilbage igen, og vil man ind til den nærliggende by er det meget billigt at køre taxi.. I de perioder der er mange golfere, vil der også være en ugentlig matchdag og der arrangeres fællesspisning.

Tunesien er også kendt for sine afslappende spa behandlinger, hammam, sportsmasage m.m, det kan også kombineres på golfturen, og er det kun den ene part som spiller golf, er dette også en mulighed. Der arrangeres også gruppeture/firmature samt flexible familieture, hvor ikke alle spiller golf.

Golfopholdet er med erfaren dansk golf vært, som har meget lokal kendskab til hele området, og en autoriseret lokal Tunesisk agent ( også dansktalende ) tager sig af hvis der opstår problemer, sygdom eller lignende, så man med ro i sindet kan bestille sin golftur til Tunesien… Der er også mulighed for at være kulturel, og tage på diverse udflugter, som tilkøbes efter ønske … Tunesiens møntsort Dinar, er ganske lav i øjeblikket, det er en anden god grund til at vælge Tunesien, så man får så meget for pengene som muligt… VALUE FOR MONEY som det hedder.

Forrige artikelVigtig weekend forude
Næste artikelFransk dominans på Mauritius
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.