Flotte placeringer til pigerne – og til Tiger!

Nanna Koerstz Madsen blev ugens bedste dansker på de store tours, da hun sikrede sig en delt 5. plads i LET-turneringen Ladies Classic Bonville. Også Nicole Broch Larsen kan være godt tilfreds, selvom hun faldt ud af top10 i Honda LPGA i Thailand og sluttede på delt 14. plads. Startfeltet var stærkt og Nicole leverede stabilt godt spil hele ugen.

Stabilitet ville Lucas Bjerregaard gerne have ønsket sig mere af i European Tour-turneringen i Qatar, hvor en flot første runde i 68 slag blev vekslet til en mere ydmyg 75’er i anden runde – og dermed et misset cut, ligesom de øvrige danske deltagere. Vi går ind i marts måned uden for alvor at have set de danske herrer gøre væsen af sig på European Tour.

Sejr til Justin Thomas og Tiger brøler igen

Tiger Woods viste glimt af fordums styrke da han sluttede på delt 12. plads i Honda Classic på PGA Tour, der spillede på PGA National i Palm Beach Gardens i Florida. Det var Justin Thomas, der vandt turneringen efter omspil med overraskelsen Luke List, men – som sædvanlig – stjal Tigers deltagelse en stor del af fokus. Og denne gang fuldt berettiget. Tiger sluttede i par for turneringen, men banen er traditionelt en af de sværeste på hele PGA Tour sæsonen, så noget tyder på at verdens mest omtalte, omdiskuterede, beundrede og de seneste år også forkætrede golfspiller er på vej mod topformen. Finder han den for alvor, ja, så skal man bestemt ikke afskrive Tiger til The Masters Tournament om seks uger. Augusta National er en bane, der ofte belønner dem, der forstår at læse banen bedst og det taler i høj grad til Tigers fordel, selvom konkurrencen er hård. Justin Thomas ligner en ung mand med en mission, og han kan ikke undgå at være blandt forhåndsfavoritterne.

Forrige artikelGlimt fra Golfmessen 2018
Næste artikelGarcia til Callaway
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.