Masters vinderen skifter udstyr.

Vinteren er sæson for at udstyrsproducenterne skriver nye spillerkontrakter og sæsonens største skifte er uden tvivl Masters-vinderen fra i fjor, Sergio Garcias skifte fra TaylorMade til Callaway Golf.

I mange år har en majortitel været det eneste Garcia manglede på CV’et for at han for alvor kan sige, at han har indfriet sine og andres forventninger, og i alle årene, hvor han har jagtet et af sportens største trofæer, har han spillet med TaylorMade udstyr. Ikke så snart han vandt sin første major stod det dog klart, at Garcia ville være åben for et mere lukrativt tilbud, og det var hele efteråret golfverdenens mindst hemmelige historie, at Callaway var den foretrukne bejler. Garcia spillede flere turneringer med en putter fra Callaway-ejede Odyssey i efteråret, hvilken man så som en klar indikation af et skifte.

Ved årsskiftet kom så den endelige bekræftelse, at Sergio Garcia nu spiller med en fuld Callaway-bag; driver, fairways, hybrid, jern, wedges og en Odyssey putter.

Forrige artikelWeekend opdatering: 5. plads til Nanna
Næste artikel16-årig bag genial opfindelse
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.