Igen i denne weekend blev GOLFBLADET.com angrebet, så vi ikke kunne få adgang til at opdatere. Derfor en kort opdatering.

Dean Burmester vandt South African Open, og dermed for anden uge i træk i en turnering, der tæller til DP World Tour. Burmester spiller på LIV Golf, og er derfor ikke medlem af DPWT, men har adgang til turneringerne via Sunshine Tour. Sebastian Friedrichsen blev nummer 25. Fin debut.

Også den anden DPWT-turnering, Australian Open, fik en LIV-spiller som vinder, da Joaquin Niemann besejrede Rikuya Hoshino fra Japan i omspil. Søren Kjeldsen blev nummer 42.

Scottie Scheffler vandt Hero World Challenge, invitationsturneringen på Bahamas, der har Tiger Woods som vært. Tiger blev nummer 18 af de 20 deltagere.

Endelig så kæmper Nicole Broch Estrup for et kort til LPGA Tour på Q-school i Alabama. Lørdag blev tredje runde aflyst, og søndag gik Nicole 68, og rykkede frem som nummer 73. 65 og delt klarer cuttet efter dagens runde, og top45 får et tourkort. Nicole er 1 slag fra cuttet, og 3 slag fra et kort, med tre runder igen. Det kan godt lade sig gøre.

Foto: Getty Images

Forrige artikelSikkert klaret cut af Friedrichsen
Næste artikelTirsdagsanekdoten med midtjysk skilsmisse
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.