Nem sejr til Phil Mickelson, og andenplads til Casey med et døgns forsinkelse.

Solen skinnede over Pebble Beach, da Phil Mickelson med et lille døgns forsinkelse kunne lade sig kåre som vinder af AT&T Pebble Beach Pro-Am. Finalerunden måtte søndag afbrydes med to huller tilbage for førerbolden på grund af mørke.

Mickelsons tre slags føring var aldrig truet. Han fik en nem par på 17. og endnu en birdie på 18. så vinderscoren lyder på -19. Det var ikke helt spildt for Paul Casey at komme ud på friske greens. Med en – ganske vist lidt hårdt tilkæmpet – birdie på 18. hul, tog han nemlig andenpladsen alene i -16, et slag bedre end Scott Stallings, der for længst var færdig. Fjerdepladsen blev delt mellem Jason Day og Si Woo Kim i -13.

Pebble Beach har en særlig plads i phil Mickelsons hjerte, da hans bedstefar for 100 år siden, da banen åbnede, var en af de første caddies på stedet. Han har vundet turneringen fem gange nu og ser frem til at US Open skal spilles her til juni. Det bliver dog en ganske anderledes bane, siger Mickelson. ”Nu er den bred og vi kan slå driver hele tiden. Til juni vil det være en meget sværere udfordring.”

Se slutresultatet her.

 Foto: Getty Images

Forrige artikelMickelson må vente
Næste artikelHøjgaard-tvillingerne pro-debuterer
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.