De to 17-årige verdensmestertvillinger Nicolai og Rasmus Højgaard indleder et nyt livskapitel i morgen.

Sidste år ryddede de, sammen og tilsammen, nærmest bordet i de største amatørturneringer, og tirsdag indleder brødrene Højgaard fra Gyttegård et nyt livskapitel, når de debuterer som professionelle på ECCO Tourens Winter Series på PGA Catalunya i Spanien.

Turneringen er den første af to inden for godt en uge på det fremragende anlæg nord for Barcelona, og der er naturligt nok mest fokus på den regerende individuelle Europamester og verdensmester for hold, Nicolai Højgaard.

Trænet fysisk

”Jeg glæder mig til de første turneringer og til at se, hvordan kroppen og hovedet reagerer på den nye status,” udtaler Nicolai i en pressemeddelelse udsendt af ECCO Tour.

”I løbet af vinteren har jeg brugt meget tid på den fysiske del af træningen, så jeg er klar til en hård sæson og mange rejsedage. Jeg har også brugt meget tid på at optimere mit spil og forberede mig på livet som professionel,” siger han.

Mediter Real Estate Masters spilles over tre runder på både Tour og Stadium Course og i startfeltet er ganske prominente navne som de danske Challenge Tour-spillere Lasse Jensen, Mark Flindt Haastrup, Martin Leth Simonsen og Jeppe Pape Huldahl. Niklas Nørgaard Møller, der skal spille med Nicolai Højgaard sammen med engelske Sam Hutsby. Også franske Joel Stalter er tilmeldt for at få turneringstræning. Og så er der comeback til turneringsgolf til Helsingør Golf Clubs tidligere træner, Nicolaj Nissen.

Følg livescoring her.

 

Forrige artikel44. sejr til Mickelson
Næste artikelTirsdagsanekdoten
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.