Lucas Bjerregaard gjorde det hæderligt, men spanske Jon Rahm (billedet) gik tredje runde af The Players Championship på TPC Sawgrass i -8 med syv birdies, en eagle og en enkelt bogey og  tog dermed spidsen før slutrunden i -15, et slag bedre end Tommy Fleetwood og Rory McIlroy, der begge startede dagen rædsomt, men kom imponerende tilbage.

Fleetwood lå i +3 efter syv huller, bl.a. efter en dobbeltbogey, og McIlroy startede med to bogeys. Alligevel lykkedes det begge at slutte dagen i -2.

De to danskere gik hver sin vej. Reddet af flot putting gik Lucas Bjerregaard for tredje dag i træk i -2 og ligger som 24 i -6, mens Thorbjørn Olesen var birdieløs med fire bogeys og faldt tilbage som nr. 62 i -1.

De amerikanske værter har det ikke godt, for efter de tre førende europæere følger som nr. 4 Jason Day -12 og som 5 Abraham Ancer, Mexico -11. Først derefter følger seks amerikanere som delt sekser i -10.

Tiger Woods er ikke blandt dem. Han ligger som delt 43 i -3 efter en runde i par.

 

Forrige artikelFor lidt moving på moving day
Næste artikelTo lækre Algarvebaner
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.